Sa pastram cartierul curat!

Sa pastram cartierul curat!

Sa pastram cartierul curat!

De ceva timp pe usile blocurilor din cartier sta lipit urmatorul anunt:

“In conformitate cu prevederile O.G. 21/2002 si O.U.G. nr. 195/2005, prin care autoritatile publice locale sunt obligate sa adopte masuri de evitare a degradarii mediului natural prin depozitari necontrolate de deseuri de orice fel
PRIMARIA SECTORULUI 4,
prin firmele de salubrizare, va ridica GRATIS, orice fel de deseu, altul decat cel toxic sau menajer.
In acest sens va rugam ca in ziua de MARTI din prima si a treia saptamana din luna, toate deseurile care va sunt de prisos sa fie depuse langa blocul / locuinta dvs., pentru a fi ridicate.
Va multumim pentru participarea dvs. la actiunea organizata de noi.
Primar,
Popescu Cristian Victor Piedone

E posibil ca in functie de strada pe care locuiti ca ziua din saptamana sa difere, anunturile pe care le-am vazut eu pana acum (pe strada viorele) sunt pentru marti.

Daca simtiti ca va sufocati, nu mai aveti loc de vechiul frigider sau va impiedicati mereu de televizorul defect si nu mai puteti astepta una dintre cele doua zile pe luna in care se face curatenie puteti merge personal la centru de colectare a deseurilor provenite de la echipamentele electrice si electrocasnice din Sectorul 4 care se afla pe strada Aliorului nr 6 – SC ADPP4 S.A. Telefon 460.34.73.

Advertisements

6 Responses

  1. Si daca nu pot cara singur de la etaj pana in fata blocului obiectele astea grele, ce fac? Chem tiganii?

  2. dai si tu cate o bere la 2-3 pusti din fata blocului si ii rogi sa te ajute… sunt sigur ca daca exista vointa se gasesc si solutii 🙂

  3. In fata blocului meu nu sunt pusti, doar masini parcate. La fel in restul cartierului.

  4. am inteles, eu am si pusti in fata blocului si vecini care sa ma ajute, si familie si multe alte optiuni, poti sa chemi si pe cei care se plimba printre blocuri si striga “fiare vechi” in ultima instanta… poate ca vedem in mod diferit acelasi cartier.

  5. am copilul de 3 ani la gradinita nr 30 corp b de pe STR Frigului si, ma gandesc ca poate nu sunteti informat, ca noi parintii trebuie sa amenajam si sa dotam sala de clasa cu tot ce trebuie: materiale didactice, jucarii, calculator, dvd, imprimanta, rechizite- creioane, acuarele, pensule, plastelina, – tot ce tine de buna desfasurare a orelor in limita bugetului fiecarei familii, ca de accea se opresc bani din salariile noastre pentru impozite; aceasta gradinita are si un loc de joaca intr-o curte mica dar ar trebui sa veniti sa vedeti cam cu arata un loc de joaca pentru copii in incinta gradinitii fata de locurile noi de joaca din parcurile din apropiere. Sper sa tineti cont de acest mesaj si sa va implicati mai mult in dotarile scolilor si gradinitelor ca acolo se educa copii nostri!!!!!!!!!!

  6. Multumesc pentru informatie, am postat observatia dumneavoastra si pe pagina de Invatamant a site-ului, pentru informarea parintilor care doresc sa isi inscrie copiii la gradinita.

    Din pacate gradinitele de stat sunt destul de prost intretinute si echipate iar cele particulare sunt scumpe. In plus la ambele variante cererea pentru locuri depaseste cu mult oferta, ceea ce le da impresia directorilor de gradinite ca pot sa comita astfel de abuzuri.

    O sesizare privind neregulile pe care le-ati prezentat puteti face la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: