Atentie se lucreaza! … din nou.

Stirea este preluata de pe site-ul Primariei Sectorului 4 si ne informeaza ca incep iar lucrari de reparatii si modernizare pe 22 de strazi din sectorul 4, printre acestea am regasit si cateva din cartier:

“Lucrări de reparatii şi modernizare pe 22 de străzi şi alei – 24-09-2008
Din dispoziţia Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, pe 22 de străzi şi alei se realizează în prezent lucrări de reabilitare sistem rutier.
Dintre acestea, 11 au intrat deja în reparaţii capitale, ceea ce presupune reabilitarea porţiunilor de carosabil deteriorate. Astfel de lucrări se desfăşoară pe străzile Aliorului, Chindiei, Dorohoi, Ciochină, Covasna, Stupilor, Vatra Dornei, Albinelor, Cărămidarii de Jos, Aleea Tismana şi pe aleile adiacente străzii Poenari. Pentru fluidizarea traficului auto în zonele menţionate, agenţii Poliţiei Comunitare Sector 4 recomandă utilizarea stăzilor adiacente.
Tot în această perioadă, pe străzile Aurel Perşu, Drumul Binelui, Runcu şi Zgurei, se desfăşoară lucrări de modernizare a sistemului rutier, iar pe străzile Obolului, Aurel Perşu, Buciumaşilor, Idilei, Făcilei, Torţei şi Intrarea Tunetului se execută lucrări de extindere a reţelelor de apă şi canalizare.”

Se pare ca dupa o scurta pauza strazile in discutie vor fi iarasi blocate, sunt curios ce mai modernizeaza la ele, avand in vedere ca la sfarsitul lui iulie se lucra la ele, vezi articolele mai vechi:

Se schimba bordurile pe strada Albinelor
Se schimba Bordurile – partea a II – a
Strazi in lucru

Aceasta este localizarea pe harta a strazilor in lucru:

Cartierul Tineretului - harta cu strazile in lucru

Cartierul Tineretului - harta cu strazile in lucru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: