Cad frunzele si terasele in Parcul Tineretului

Da, a venit toamna, si terasele din parc dispar una cate una.

Totusi, cred ca ar fi corect sa darame TOATE terasele din parcuri. Lasand la o parte avizele si aprobarile, care oricum se dau pe ochi frumosi, nu vad de ce la nici 50 de m de terasele daramate Cafeneaua Actorilor continua sa functioneze.

Restaurantele, cafenelele si barurile ar trebui sa fie delimitate clar de spatiile verzi. Daca vreau sa mananc ceva, sa vad un film sau eventual sa fac ceva cumparaturi merg la Mall sau in Centru sau in orice alta zona comerciala, daca vreau aer mai curat, verdeata, spatiu pentru sport, miscare, un corp mai sanatos merg in parc.

Fragmentele de mai jos fac parte dintr-un articol aparut pe www.cotidianul.ro:

“Vineri dimineaţă, inspectorii Primăriei Capitalei s-au dus în Parcul Tineretului pentru a demola două terase construite ilegal, potrivit lui Mihai Stanislav, şeful Serviciului de desfiinţări construcţii ilegale din cadrul Primăriei Capitalei. “Am demolat terasele respective pe motiv că în primăvară au fost construite ilegal. Au construit pe spaţiul public, chiar au dat jos mobilierul urban, băncile şi coşurile de gunoi, ca să se extindă”, ne-a declarat Mihai Stanislav.
Înainte de demolare, Primăria Capitalei a emis două dispoziţii de desfiinţare, una pentru o terasă cu suprafaţa de 160 de metri pătraţi (formată din mese, scaune, umbrele), aparţinând firmei SC L’INCONTRO V.V.V. SRL, iar cea de-a doua, pentru o altă terasă, de 180 metri pătraţi (cu acelaşi mobilier), a firmei SC NIRO PROD IMPEX SRL.
Potrivit lui Stanislav, acţiunea va continua luni. “Vom demola aproximativ 10 terase, inclusiv Orăşelul copiilor”, a adăugat Stanislav.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: