Carutele printre blocuri – o imagine pe care de disparitie?

Articolul de mai jos este preluat de pe www.ps4.ro, unde aparea cu titlul “Acţiuni susţinute, în scopul eliminării vehiculelor cu tracţiune animală din „peisajul” rutier al Sectorului 4
:
“La iniţiativa Primarului Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone, Poliţia Comunitară Sector 4 continuă şi în această perioadă acţiunile menite să identifice şi să sancţioneze persoanele care pun în circulaţie pe drumurile publice vehicule cu tracţiune animală.Astfel, în ultima săptămână, 13 căruţaşi au fost sancţionaţi contravenţional, iar atelajele hipo au fost confiscate şi depozitate la A.D.P.P Sector 4. Proprietarii au la dispoziţie 30 de zile pentru a le recupera, în baza dovezii de achitare a amenzilor şi a sumelor aferente ridicării şi depozitării căruţelor, respectiv, câte 300 de lei pentru fiecare. De asemenea, au continuat şi acţiunile întreprinse în scopul combaterii comerţului ambulant, poliţiştii comunitari aplicând 40 de amenzi totalizând 13.100 lei.”

S-a mai incercat in trecut descurajarea folosirii atelajelor prin oras si acestea inca nu au disparut. Cred ca ar fi mai eficient sa dispara cauza decat efectul.

Amenzi ar trebui sa primeasca si cei care dau bani putini ca sa le fie carat molozul pe malul Dambovitei, vinovati sunt si cei care prefera sa le vanda carutasilor frigiderele, caloriferele si alte obiecte metalice vechi in loc sa se debaraseze de ele in mod civilizat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: