Octombrie – “luna curateniei de toamna”

…dupa cum a stabilit Piedone.

In aceasta perioada Primaria Sectorului 4 in colaborare cu REBU si ADPP4 a inceput curatenia de toamna. Astfel spatiile dintre cele 1600 de blocuri din sectorul 4 vor fi curatate si cosmetizate. Curatenia de toamna presupune “lucrări de colectare a deşeurilor voluminoase, depozitate pe domeniul public, curăţare a spaţiilor verzi, completare şi înlocuire a coşurilor de gunoi deteriorate”.

Aflam de pe site-ul PS4 ca “armata” care se ocupa de aceste lucrari este formata din 64 de muncitori repartizati în 6 echipe. Acestia sunt sprijiniti de 4 tractoare, 2 masini de gunoi, 4 autobasculante si 2 incarcatoare frontale.

Tin minte, cu ceva ani in urma, se strangeau cate 2-3 vecini in jurul blocului si la o bere, mai taiau o craca, mai curatau un trandafir sau gardul viu, mai spuneau un banc… socializau, exista un sentiment aparte, existau vecini, prieteni, acum am senzatia ca prin vecin se intelege tipul cu care ne certam pe locul de parcare sau strainul care coboara din lifta la acelasi etaj cu mine. Ar fi frumos ca fiecare sa contribuie cat de putin la aceasta curatenie de toamna… si un muc de tigara mai putin aruncat pe geam se pune la socoteala 😉 .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: