Politia Comunitara a Sectorului 4 a ramas fara conducere

Joi, 16 octombrie, a fost destituit directorul Politiei Comunitare Sector 4, Danut Alexandru, in urma sedintei de bilant. Motivele invocate de Piedone pentru destituire au fost proasta gestionare a bugetului, lipsa de profesionalism si de comunicare cu angajatii institutiei, dupa acum aflam de pe site-ul PS4.

Sambata, 18 octombrie, Piedone a recidivat. Aflam de pe Mediafax.ro ca toata conducerea Politiei Comunitare din Sectorul 4 a fost destituita. In urma unui control surpriza, s-au gasit la sediul Politiei Comunitare aproximativ 30 de autoturisme care nu erau scoase pe teren de peste trei luni.

Recunosc ca nu am vazut prin cartier sector politisti comunitari decat foarte rar, in zona Pietei Norilor, in rest prin cartier patruleaza doar echipajele de la sectie si mai rar grupuri de jandarmi.

Pe internet nu am gasit nici macar o poza cu o masina, un om in uniforma, un banner sau o emblema pe care sa scrie Politia Comunitara a Sectorului 4. Site-ul www.politiacomunitarasector4.ro, care este pomenit aici nu este functional.

Ramane de vazut daca aceste destituiri vor avea efecte, si daca pe viitor Politia Comunitara va fi mai prezenta in sector.

7 Responses

  1. da! a desfintat politia comunitara care oricum nu facea nimic si a adus jandarmeria.. care se plimba non-stop prin cartier..

  2. nu a desfintat-o, doar a destituit / schimbat conducerea, din partea mea poate sa patruleze si Piedone, doar sa fie liniste in cartier…

  3. […] adica masinile de care va ziceam aici ca nu au fost scoase din garaj probabil nu aveau soferi; – posturile scoase la concurs vor fi […]

  4. vreau sa ma angajezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  5. masina ai nici nu exista la politia comunitara a sectorului 4 ca aveti b- — -PLC la numere cretinilor :))

  6. Nu, nu este masina lor pentru ca la data la care am scris acest articol nu aveau nici o masina scoasa in trafic, motiv pentru care a si fost destituita toata conducerea. Pe emblema masinii din imagine scrie si sursa: Politia Comunitara Medgidia. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: