Agresiune in Mall Vitan

30 septembrie 2008 ora 18, Domnul X isi duce copii la locul de joaca din Mall Vitan. Doua mame se iau la cearta din cauza copiilor. Domnul X incearca sa le desparta, neavand succes le catalogheaza “maimute” pe amandoua. Una dintre cele doua isi cheama barbatul si il indica pe domnul X. Domnul X primeste un pumn in fata ca din senin si se prabuseste la pamant. Cand isi revine nu mai stie ce s-a intamplat, si-a pierdut memoria pe termen scurt, “gorila” si “maimuta” impreuna cu progenitura lor au disparut.

Totul s-a petrecut sub privirile agentilor de paza de la BGS care au si lasat ulterior agresorul sa plece avand sprijinul conducerii Mall-ului. Singura reactie avuta de acestia a fost faptul ca i s-a cerut victimei si sotiei acestuia, care a aparut intre timp, sa isi ia copii, sa paraseasca Mall-ul si sa “nu mai faca atmosfera”, iar in cazul in care au nemultumiri sa mearga la politie. Dupa cateva zile de spitalizare domnul X, care inca nu isi aminteste ce s-a intamplat, a facut plangere la politie care acum il cauta pe agresor.

Va intreb in ce lume traim…? De fata cu copii, de fata cu mai multi martori, de fata cu serviciul de paza, filmat de camere video si totusi fara nici un pic de retinere sau rusine.

P.S.: v-am zis ca agresorul era imbracat in costum? Deci nu in salopeta sau trening, in costum.

Articolul complet poate fi gasit aici, cu mentiunea ca nu cred ca a fost “Bataie intre tati” cum sustin cei de la EVZ ci mai degraba o agresiune.

2 Responses

  1. deci e bine ca un domn le-a numit pe doua cucoane “maimute” si pare ciudat ca sotul uneia l-a capacit…

    interesant…

  2. Nu e ciudat, e de mahala ca alea doua s-au luat la cearta acolo, e prostie ca ala s-a bagat si de neam prost ca le-a facut “maimute” dar sa lovesti alta persoana e deja dincolo de asta… nici animalele nu recurg direct la violenta. Poate ca in zilele noastre mai mult astia cu tupeu si nesimtire reusesc in viata dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim de acord sau sa intelegem astfel de violente gratuite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: