Din groapa in groapa…

… pana la victoria finala impotriva asfaltului. Ma intreb de ce au fost aprobate lucrarile daca nu astupa nimeni gropile. Parca asta era regula, cine sapa, repara. Poate tevile au valabilitate un an, si la primavara le schimba din nou…

Piedone, bre, spatii verzi in intersectii ai, dar asfalt pe strazi nema.

[L.E.] tocmai am citit pe site-ul PS4 un comunicat de presa dat ieri de Piedone in care spune ca intradevar lucrarile realizate fara autorizatie si cele in care carosabilului nu este adus in starea initiala sunt o mare problema in sector (no, pi buni?) si ca inspectorii primariei vor monitoriza zilnic situatia din teren, avand dreptul sa aplice amenzi de pana la 1 miliard de lei vechi in cazurile in care legea este incalcata (s-o vedem si pe asta).

Advertisements

2 Responses

  1. Adică lucrările alea au fost efectuate fără autorizaţie? Am stat juma’ de vară în şantier doar ca Piedone să spună că sunt “fără autorizaţie” şi că vor investiga?

  2. Cred ca autorizatiile s-au dat cu conditia ca regia care face lucrarile sa aduca strada la starea initiala (sa astupe gropile), ceea ce nu s-a intamplat. Cand trec pe str. Ruginoasa cu masina imi vine sa bat pe cineva. “Investigatia” vine intradevar destul de tarziu… sa nu mai vorbim de penalizari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: