RATB

Cei care circula cu RATB-ul si nu au abonamente ar trebui sa isi faca provizii de bilete. Desi casele de bilete se inchid sambata la 14:30 si se mai deschid luni la 6:00 am vazut controlori care circula duminica.

Chiar daca pe unii controlori ii suspectez ca fac voluntariat in acest interval (si isi baga in buzunar incasarile din weekend) nu ii invinovatesc, daca vrei sa mergi cu otobuzu’ plateste… daca nu mergi pe jos, e mai sanatos.

Advertisements

3 Responses

  1. un sfat;) daca vine controlul duminica(indiferent de ora) sau sambata dupa ora 18 si iti cere biletul la control, frumos poti sa ii ceri si tu foaia de parcurs.. o foaie care are o data si o stampila de la RATB prin care el are voie sa iti ceara biletul in ziua respectiva.. daca nu vrea sa iti arate aceea foaie, poti sa ii zici pa 😉

  2. Suna bine, dar putini calatori or sa faca asta, pe moment nu mai gandesti limpede. Mai mult astia din Click! au controlat calatori fara uniforma si cu legitimatia lor de servici. 🙂

  3. Totusi nu e normal – ar trebui sa aiba casele de bilete deschise pe toata perioada pe care circula autobuzele/tramvaiele/etc. Sau sa puna vanzatori de bilete in autobuze.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: