Marea Debarasare

Campania se desfasoara in prima sambata a fiecarei luni si presupune colectarea de catre firmele de salubrizare a deseurilor ce fac parte din categoriile: aparate de uz casnic de mari dimensiuni, aparate de uz casnic de mici dimensiuni, echipamente informatice si de telecomunicatii, eEchipamente de larg consum, unelte electrice si electronice (cu exceptia uneltelor industriale fixe de mari dimensiuni), echipamente de iluminat, jucarii si echipamente sportive si de agrement.

Maine, 1 noiembrie, este zi de colectare dupa cum ne anunta si PS4 pe site. Daca aveti aparate electrice care nu va mai sunt de folos si doriti sa eliberati, in mod ecologic si necostisitor, spatiul care il ocupa puteti sa va folositi de ocazie. Mai exact, maine dimineata incepand cu ora 8 aceste echipamente pot fi lasate in fata imobilului in care locuiti urmand a fi ridicate de catre REBU si ADPP4, precizeaza reprezentantii PS4.

MMDD a demarat aceasta campanie cu sprijinul organizatiilor Ecotic, Environ si Recolamp.

MMDD a demarat aceasta campanie cu sprijinul organizatiilor Ecotic, Environ si Recolamp.

Initiativa e laudabila, si sper ca veti participa la ea, insa cred ca are cateva hibe:
– e destul de neplacut sa ai, chiar si pentru cateva ore, o gramada de vechituri pe trotuarul din fata scarii, poate ar fi mai bine ca deseurile sa fie aruncate in spatele blocurilor eventual in apropierea ghenei;
– ce se intampla daca masina de gunoi trece prin fata blocului meu la 11 si eu la 11:30 in necunostinta de cauza, ma duc sa arunc televizoru lu’ bunica? (1. ma bate bunica; 2. ramane televizorul in fata blocului pana luna viitoare sau pana cand il ridica rromii – jur ca suna mai bine tiganii, desi nu este “politically corect”);
– cum facem sa nu se mai repete ce s-a intamplat aici, facem cu schimbul de paza la gramada de vechituri?

Mai multe informatii privind aceasta campanie putetiu afla
accesand site-ul www.deseurielectrice.ro sau sunand la numarul de telefon 0800800440 (Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari din cadrul Primariei Sectorului 4).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: