Deja vu.

Ghiciti ce Plan Urbanistic Integrat s-a intors sa ne bantuie…

… desigur cel al fostului primar Inimaroiu (Inimarea daca e sa ne luam dupa alte afirmatii cu caracter tendentios). Acesta s-a lansat fara surle si trambite dar cu afise cat cuprinde prin tot cartierul in lupta pentru un loc in Camera Deputatilor. Pe site-ul de campanie arunca pe seama absenteismului la vot esecul de la alegerile locale isi prezinta realizarile din cele 2 luni in care a fost efectiv Primar al Sectorului 4.

Culmea e ca se lauda chiar cu parcul pe care l-a facut si apoi l-a luat inapoi dupa numai cateva saptamani. Mai mult pana in anul 2008 prezinta in CV “Membru de drept al Biroului Permanent Teritorial al PNL Sector 4” si acum dupa ce a fost marginalizat de partid candideaza din partea Aliantei Electorale Partidul Verde Ecologist.
Cine va vota oare un asemenea specimen?

“Sunt încrezător în votul dumneavoastră. Nu îmi fac griji decât pentru prezenţa scăzută la vot, cum s-a întâmplat la alegerile din iunie. De aceea, vă rog să nu renunţaţi la dreptul de a vota şi să nu îi lăsaţi pe alţii să decidă în locul dumneavoastră.” – Adrian Inimăroiu – Deputat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: