O campanie ecologica

A aparut si la mine pe scara o cutie in care ar fi trebuit sa aruncam materialele electorale nedorite, aceasi idee pe care o promoveaza acest candidat si o parte dintre bloggeri (vezi Zoso si Nihasa).

img_01241

Diferenta intre proiectul sustinut de candidatul ecologist si initiativa din imagine este ca cineva (nu se semneaza) a comandat x cutii la o fabrica de ambalaje din carton, in loc sa promoveze ideea de reciclare a cutiilor vechi. In plus a lasat aceasta cutie la noi in scara langa cutia veche, reciclata si mai incapatoare, pe care o foloseam deja pentru aruncarea reclamelor nedorite. Prin urmare femeia care face curat pe scara a luat cutia din imagine, care nu isi mai avea rostul, si a dus-o la ghena. Ecologic nu?

Carcoteli:

*Din punct de vedere practic, al femeilor de serviciu care nu se uita la clipul candidatului ecologist cred ca ar fi trebuit sa scrie pe cutie ca cineva se va intoarce sa colecteze hartia reciclata, deci sa nu fie aruncata.
* Ce se intampla cu restul materialelor daca se umple o cutie? – si se vor umple daca spam-ul pe hartie va continua in ritmul actual.
* Oare, dupa alegeri, chiar va strange cineva cutiile?

P.S. cine doreste sa doneze cutii reciclabile poate merge sambata si duminica intre 12 si 14 la intrarea in Herastrau din dreptul Arcului de Triumf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: