Partie de schi in Parcul Tineretului

Partia este inca in constructie.

Partia este inca in constructie.

Bucurestenii in general si locuitorii cartierului Tineretului in special se vor putea bucura in aceasta iarna de o mini – partie de schi amenajata in Parcul Tineretului. Aceasta va porni de langa Sala Polivalenta, va avea aproximativ 180 de m, si se va termina in parcul din spatele Palatului Copiilor.

Partia de schi face parte dintr-un proiect initiat de Primaria Sectorului 4 care se va numi “Acasa la Mos Craciun”, acesta mai cuprinde o partie mai mica pentru sanii, un Patinoar de 1800 de mp, un Targ de Craciun, un Targ de Brazi si o scena pe care se vor organiza concerte la fiecare sfarsit de saptamana pana la sfarsitul lunii decembrie.

Proiectul va fi inaugurat, daca vremea o permite, pe 13 Decembrie si va fi deschis pana la sfarsitul lunii martie. Este facut mai mult din sponsorizari si suna aproape prea bine ca sa fie adevarat…

Articolele cele mai complete pe aceasta tema si le-am gasit aici (si imaginea), aici si aici. Pe masura ce ma mai documentez o sa revin cu amanunte si eventual cu ceva poze.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: